Caută
  • redaxrent

Noul Audi Q4 e-tron - 450 kilometri cu o singura incarcare

Actualizată în: Mart. 24


Redax Rent Brasov va prezinta noul SUV de la Audi.

Ultima technologie in materie de masini electice de la Audi intrece toate asteptarile. Probabil masina perfecta pentru strazile din Brasov disponibila in curand pentru inchiriere.


Audi prezinta SUV-ul electric premium care primeste o autonomie de 450 de kilometri.

Noul Audi Q4 e-tron este un SUV compact cu patru portiere, cu o lungime de 4,59 de metri, o latime de 1,90 metri și o inaltime de 1,61 metri, iar ampatamentul sau masoara 2,77 metri. Grila Single frame de mari dimensiuni si farurile matrix LED caracterizeaza partea frontala. Aripile evazate fac loc jantelor mari de 22 de inci. Linia acoperisului este una descendenta, pentru a-i asigura modelului o imagine dinamica.


In partea din spate, stopurile lED sunt unite de o banda luminoasa cu aceeasi tehnologie, o caracteristica a noilor modele de la Audi.

Caroseria lui Q4 e-tron este vopsita în nuanta Solar Sky, care isi modifica aspectul în functie de lumina.


Conceptul este pus în miscare de un sistem electric de 225 kW, care integreaza doua motoare electrice, fiecare dintre acestea angrenand cate o punte. Motorul de pe puntea din spate livrează 150 kW și 310 Nm, iar cel din fată – 75 kW și 150 Nm. Modelul primeste tractiune integrala quattro. Acesta este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde si poate atinge o viteza maxima de 180 km/h. O baterie cu o capacitate de 82 de kilowatt ora ai asigură o autonomie de pana la 450 de kilometri, conform standardului WLTP.

Q4 e-tron are la baza platforma MEB, pe care Grupul Volkswagen a rezervat-o masinilor electrice.


Ecologic si sustenabil, Q4 e-tron primeste materiale reciclate, iar suprafetele sunt acoperite cu vopsea multi-strat in locul materialelor metalice.

Cele patru scaune cu tetiere integrate sunt imbracate in Alcantara si prezinta cusaturi duble.


Instrumentarul de bord digital reda informatii referitoare la viteza, la nivelul de încarcare si la navigatie. Masina este echipata si cu head-up display cu functie de realitate augmentata. Volanul prezinta suprafete tactile pentru controlul functiilor vehiculului. In consola centrala, apare ecranul tactil de 12,3 inci, orientat catre sofer.

Masina in versiune de serie va fi prezentata la sfarsitul anului viitor si va fi cel de-al cincilea model electric de la Audi.

Daca doriti sa fi-ti informati despre ultimele stiri Auto, va puteti inregistra pe situl nostru pentru cele mai noi articole, oferte si reduceri pentru inchirieri masini Brasov.

Oferte exclusive pentru clientii Redax Rent Brasov.


Daca ti-a placut articolul da share si like pe Social Media47 afișare0 comentariu